Livrarea si expedierea se va face astfel:

Livrarea si expedierea comenzilor pe tot teritoriul Romaniei se face GRATUIT de catre Ibra Distprod SRL.

Livrarea comenzilor pe intreg teritoriul Romaniei, se face GRATUIT de catre Ibra Distprod SRL, prin flota auto proprie, sau de catre societatile de transport cu care Ibra Distprod SRL, are contracte.  

    Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si chitanta). Soferii Ibra Distprod SRL sau curierii societatilor cu care colaboram, NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).   Termenul de expediere obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 3 si 5 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. De obicei, termenul de livrare este de 48 ore, din momentul expedierii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntandu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.   Va rugam sa verificati produsele primite prin soferii Ibra Distprod SRL sau prin firmele de transport / curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primire a bunurilor. Ibra Distprod SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor sau a soferilor.  

    In cazul in care Ibra Distprod SRL livreaza prin intermediul unor colaboratori externi, firme de curierat/transport rapid, va rugam cititi cu atentie urmatoarele randuri:

Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, Ibra Distprod nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Ne cerem scuze in fata tuturor clientilor nostri fata de care nu ne-am putut tine 100% promisiunile, din motive ce nu tin de organizarea companiei noastre ci de modul in care firmele de curierat rapid inteleg sa isi faca datoria fata de clienti. 

    Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.  

PENTRU PRETURI SI ALTE INFORMATII, VA RUGAM, NU EZITATI SA NE CONTACTATI !